HERREJÖSSES vilket jobb det var med att rensa strömmingen vi fångat! Och då var det ändå inte jag som stod och slavade utan min stackars man som stod och klippte fenor, drog bort ben och rensade och gjorde dem fina och ätbara!
Jag tyckte dock det var värt.. haha för det var SÅ gott och extra kul när man vet att man fångat fisken själv 🙂
Vi vände strömmingen i ströbröd, stekte dem i massa smör och serverade med citron, dill, hemmagjord potatismos och en egenkomponerad romsås bestående av gräddfil, pressad vitlök, rom, wasabi, dijonsenap, honung, citron, rödlök och salt och peppar MUMA!
Fler recept och inspiration till hur man tilllagar strömming kan ni hitta hos Middagshjälpen!
Och en liten del av fiskarna vi fångade!
Jeeeeeesus vad gott det där såg ut! Post-pregnant cravings going on over here!!!!
Alltså det var SÅÅÅÅ gott! och så blir man så nöjd när man fångat fisken själv = billig middag haha 🙂