Vad Gör Céline

Grönkålschips!

Grönkålschips som man gör själv är definitivt min nya obsession! Enkelt, nyttigt och grymt gott! Får man till det där krispet så tycker jag det påminner lite som torkat smaksatt sjögräs som jag ju älskar.. mumma!

Receptet som jag använde mig utav är:

-Grönkål

-Olivolja

-Vitlök

-Chili

-Salt & peppar

-Citronsaft

Hacka vitlök och chili och blanda med salt&peppar och citronsaft. Blanda detta sedan med grönkålen och ringla olivoljan över och lägg på bakplåtspapper i ungen på 150 grader i ca 15 min. Blanda lite och låt stå i ytterligare 5-10 min beroende på hur krispiga ni vill ha dem. Mumma! 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats